Heb je kennis van het beoordelen van MKB kredieten? En heb je ervaring in het op een goede manier omgaan met klanten en adviseurs? 

Binnen Dynamic Credit hebben we ons leenbedrijf uitgebouwd met een MKB-lening product. Beleggers zoals pensioenfondsen en verzekeraars laten ons hun geld beleggen in leningen die wij voor hen uitgeven en beheren. Ons Borrower Operations team groeit snel en daarom zijn we op zoek naar een Senior MKB Specialist voor ons kantoor in Amsterdam. Als je jouw ervaring verder wilt uitbreiden, onderdeel wilt zijn van een team die de belangen van ondernemers èn investeerders beiden evenwichtig behartigt reageer dan nu!    

Onze missie is om een betere match te maken tussen spaargeld en krediet voor een betere en meer duurzame samenleving.. Investeerders kiezen voor ons omdat we vooroplopen met onze inzichtelijke analyses, waardoor we in staat zijn om de mogelijkheden van beleggingen in leningen duidelijk uit te leggen. We doen dit op een transparante en heldere manier waardoor investeerders precies weten waar ze vanuit kunnen gaan. Voor leners bieden wij transparantie, een helder proces en een goede service. Zo hebben leners en beleggers voordeel.

Verantwoordelijkheden van de rol:

 • Je beoordeelt kredietaanvragen en herstructureringen van leningen voor MKB bedrijven. Dit doe je doortastend en secuur. Waar nodig schrijf je een voorstel voor besluitvorming door het kredietcomité;
 • Je levert ‘red-carpet-service’ aan onze adviseurs en klanten door goede, heldere communicatie en goede klachtafwikkeling;
 • Je houdt toezicht en stuurt de prestaties van onze belangrijkste partners (beheer, bijzonder beheer, acceptatie);
 • Je bent leidend in het vaststellen van het acceptatiebeleid, het KYC beleid, de werkinstructies en de algemene voorwaarden;
 • Je houdt de markt in de gaten door sector onderzoek om kansen en risico’s te bepalen.

Het wordt binnen Dynamic Credit erg gewaardeerd als je zelf met ideeën komt of initiatieven neemt om je werk beter vorm te geven. Op basis daarvan bekijken we samen hoe we jouw werk het beste kunnen afstemmen op jouw wensen en op die van Dynamic Credit. 

Vereisten: 

 • Je hebt tenminste 5 jaar zelfstandig MKB kredieten beoordeeld en hebt een dergelijke functie recent vervuld;
 • Je hebt ervaring in contact met klanten en adviseurs. Je bent communicatief sterk en denkt mee met de klant;
 • Je hebt een positief kritische houding, waarbij je vooral denkt in oplossingen. Je wilt jezelf continu verbeteren en kunt goed omgaan met feedback;
 • Je ben in staat om zeer gedetailleerd en nauwkeurig te werk te gaan met oog voor het grotere plaatje.
 • Je hebt een relevante opleiding op niveau.
 • Je spreekt en schrijft goed Engels

Over ons

Dynamic Credit is vermogensbeheerder en leningspecialist opgericht in 2003. We hebben kantoren in Amsterdam, New York en Jakarta. Wij managen leningen van anderen en onze eigen directe leningen.

In 2015 was Dynamic Credit de eerste partij die een online hypotheek platform opzette. In 2016 startten wij LoanClear, een beheer- en analyseplatform en marktplaats voor portefeuilles. Vervolgens werd in 2016 het Dynamic Credit Funds ICAV, een Iers AIFM beleggingsfonds, gelanceerd. En sinds december 2017 is Aegon voor 25% strategisch partner van Dynamic Credit. Dankzij deze samenwerking zijn wij in staat om verder te groeien in onze nieuwe producten, zoals MKB-leningen en verhuurhypotheken.

Dynamic Credit is opgebouwd uit de volgende teams: ABS & Corporate Credit portfolio management, Alternative Fixed Income advisory, Borrower Services, Borrower Commerce, Loan Investment Services, Indonesische directe leningen en New Strategies. Binnen deze teams focussen onze experts op het maken van een metere match tussen spaargeld(bij beleggers zoals pensioenfondsen en verzekeringsmaatschappijen) en krediet. Onze collega’s van Key Functions (zoals legal, compliance, risk, talent management, finance en office management) zorgen ervoor dat iedereen zijn of haar werk goed kan doen.

Kijk voor meer informatie op: www.dynamiccredit.com, www.bijBouwe.nl, www.LoanClear.com

Wat bieden we jou?

Bij Dynamic Credit bieden we jou een omgeving waar je vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt en waar je door ervaren professionele en ondernemende collega’s ondersteund wordt. De baan is voor 4 of 5 dagen.

Voor meer informatie mail dlinker@dynamiccredit.com.

Acquisitie n.a.v. deze vacature is niet gewenst

Click here to apply