De Versnelcoalitie voor Groene Woninginvesteringen

De leden van de coalitie staan samen voor helpen van zoveel mogelijk mensen bij het verduurzamen van hun woning en daar betaalbare financiering voor vinden.

Dynamic Credit Logo

Dynamic Credit

Dynamic Credit is een vermogensbeheerder en geldverstrekker. De missie van Dynamic is om de financiële wereld in beweging te brengen, door een betere match te maken tussen spaargeld en krediet. Zo werken ze aan een meer duurzame en welvarendere samenleving. Dit doen ze sinds maart 2022 als onafhankelijk onderdeel van BNP Paribas Asset Management.

Waarom wij lid zijn
VFN

VFN

De belangrijkste financieringsmaatschappijen in Nederland zijn aangesloten bij de Vereniging van Financieringsondernemingen Nederland. De leden zijn voornamelijk dochterondernemingen van (internationale) algemene banken, merkgebonden autofinanciers en zelfstandige financieringsmaatschappijen. Andere organisaties die raakvlakken hebben met consumptief krediet kunnen zich ook aansluiten, maar dan als geassocieerd lid.

Waarom wij lid zijn
Triodos Bank

Triodos

Triodos Bank is een van de duurzaamste banken ter wereld. Hun missie is om jouw geld te laten werken aan een mooiere samenleving. Al sinds de oprichting in 1980 investeert Triodos Bank in initiatieven die een positieve impact hebben op de wereld om ons heen.

Waarom wij lid zijn
SVn

SVn

SVn is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk. Samen met overheden en andere samenwerkingspartners helpt SVn bewoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties bij het financieren van maatregelen die anders misschien niet mogelijk waren geweest.

Waarom wij lid zijn